За мен

Аз съм Диана. Работя от вкъщи за компания в сферата на електрониката. Консултант съм по кърмене към Национална асоциация “Подкрепа за кърмене”. Обичам да танцувам, спортувам и да чета книги.

Имам двама прекрасни синове. Големият ми син, Петър, е здраво дете. Случва се понякога да го хване някой вирус, но бързо се оправя. Малкият ми син, Христо, от друга страна още от бебе има проблеми с кожата (атопичен дерматит), алергия към много много неща и от скоро се появява от време на време една кашлица, която е суха и гърдите му свирят. Кашлицата му по мои наблюдения е свързана с алергията му. За мое голямо съжаление това е типичната картина на атопията. Много нощи съм прекарала в успокояване на Христо заради атопичния дерматит, който го сърбеше.

Можеш да прочетеш повече за нашето преживяване около дерматита на Христо тук: Нашата история с атопичния дерматит (предстои да бъде публикувана)

Христо вече през по-голямата част от годината е със здрава кожа. Алергиите си ги има, но при подходяща диета всичко е наред. Кашлицата му я овладявам без особена намеса от страна на медиците. Какво ни помогна и помага все още в края на краищата? Това не е кратък отговор, защото нещата са комплексни.

За да разберете какво работи при нас прочетете статията: Какво помогна на моя син? (предстои да бъде публикувана)

В този блог ще споделям историята ни по пътя на лекуване на атопията чрез интегративен подход (природна медицина, добавки, конвенционална медицина и разбирането, че човекът е био-енерго-информационна система).

Моля свържете се с мен! Ще се радвам да ми пишете!

Диана