Политика за ЗЛД

1. Събиране на информация.

Ние събираме информация от вас, когато се регистрирате в нашия сайт и/или се отписвате. Събраната информация включва вашето име и имейл адрес.

Освен това, автоматично приемаме и записваме информация от вашия компютър и браузър.

2. Използване на информацията.

Всяка информация, която събираме от вас може да бъде използвана да се свържем с вас чрез имейл.

3. Поверителност.

Ние сме единствените собственици на информацията събирана през този сайт. Личната ви идентификационна информация няма да бъде продавана, обменяна, прехвърляна или предавана на която и да е друга компания, по каквато и да е причина, без вашето изрично съгласие.

4. Разкриване пред трети страни.

Ние не продаваме, търгуваме или по друг начин трансферираме вашата лична идентификационна информация към външни страни.

Ние вярваме, че е необходимо да се споделя информация, в случаите, в които трябва да се извърши разследване, да се предотврати или да се вземат мерки срещу незаконни действия, при предполагаеми опити за измама, ситуации, включващи потенциална заплаха за физическата безопасност на което и да е лице, при нарушаване на нашите условия за ползване или в случаите, когато информацията е изискуема от закона.

5. Защита на информацията.

Ние имплементираме различни защитни мерки, за да бъде вашата лична информация защитена.

Използваме ли бисквитки?

Да. Използването на бисквитки обаче, по никакъв начин не е свързано с каквато и да е лична идентификационна информация на нашия сайт.

6. Отписване.

Ние използваме имейл адреса, който ни предоставяте, за да ви изпращаме полезна информация и обновления. Ако, в който и да е момент, решите, че искате да се отпишете от имейл абонамента и не желаете да получавате повече имейли в бъдеще, включили сме подробни инструкции за отписване в края на всеки имейл.

7. Съгласие

Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с нашата политика на поверителност.