Какво не помогна на Христо?

Ще ви разкажа за неуспехите по пътя ни към по-добро здраве на кожата. Като много от хората и аз първо посегнах към кремове за мазане-специални за бебешка кожа. Но много от кремовете не само че не помагаха, но и влошаваха състоянието на кожата. Добре че не инвестирах много пари в кремове, а ползвах мостри.

Пробвах и кортикостероиден крем за седмица. След спиране на лечението пак положението беше същото, ако не и по-зле.

След като разбрах, че здравето ни започва от здравето на червата и вече беше време за захранване реших да захранвам по метода на д-р Наташа Кембъл Макбрайд (GAPS). Захранването при този метод се започва с костни бульони. Костните и месните бульони все още не са подходящи за Христо. Даже само хапка да опита от някое ястие, което е вряло с месо, и след няколко часа му се появява обрив по свивките на ръцете и краката, който го сърби ужасно.

Пробвах и лечение с хомеопатия, което в началото имаше добри резултати, но след това нещата се влошиха много уплаших се и приключих с хомеопатичното лечение. Но неприятностите с храненето (липсват цели хранителни групи от менюто на сина ми), ме провокираха да потърся друг хомеопат и след това трети. Сега вече знам, че това не е нашето лечение. Просто нито един от хомеопатите не намери начин, който да позволи да захраня, с която и да била белтъчна група храни.

Това са нещата, които не проработиха при Христо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.