Какво не помогна на Христо?

Ще ви разкажа за неуспехите по пътя ни към по-добро здраве на кожата. Като много от хората и аз първо посегнах към кремове за мазане-специални за бебешка кожа. Но много от кремовете не само че не помагаха, но и влошаваха състоянието на кожата. Добре че не инвестирах много пари в кремове, а ползвах мостри.

Пробвах и кортикостероиден крем за седмица. След спиране на лечението пак положението беше същото, ако не и по-зле.

След като разбрах, че здравето ни започва от здравето на червата и вече беше време за захранване реших да захранвам по метода на д-р Наташа Кембъл Макбрайд (GAPS). Захранването при този метод се започва с костни бульони. Костните и месните бульони все още не са подходящи за Христо. Даже само хапка да опита от някое ястие, което е вряло с месо, и след няколко часа му се появява обрив по свивките на ръцете и краката, който го сърби ужасно.

Пробвах и лечение с хомеопатия, което в началото имаше добри резултати, но след това нещата се влошиха много уплаших се и приключих с хомеопатичното лечение. Но неприятностите с храненето (липсват цели хранителни групи от менюто на сина ми), ме провокираха да потърся друг хомеопат и след това трети. Сега вече знам, че това не е нашето лечение. Просто нито един от хомеопатите не намери начин, който да позволи да захраня, с която и да била белтъчна група храни.

Това са нещата, които не проработиха при Христо.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *