Деница Панайотова и нейното бебе

Три години преди да има бебе чула за алое вера от Форевър. В този момент изобщо не се заинтересувала от тях.

След като кожата на бебето й става на лишеи и даже се разранява, Дени започва да търси решение. Първо ползва кремове с конопено олио, но не видяла подобрение. Така съвсем скептично след като отново и разказват за алоето на Форевър, решава да опита алое вера гел за пиене, а за мазане алое вера джели, прополисов крем и активатор. След месец детето вече няма течащи рани. Сега вече напълно се е доверила на продуктите на Форевър и детето й, което вече е на година освен алое пие и арктическо море (омега 3) на Форевър. Понеже кърми Деница пие пробиотик, който чрез кърмата стига до детето.

За къпане споделя, че го е разредила и е ползвала олио за баня по време на най-тежките форми на дерматита. В момента ползва течен сапун Алое сапун за ръце.

Това е поредната история, която показва, че е важно да се погрижим за червата си, за да имаме хубава и здрава кожа. Ако разчитаме само на крем, който слагаме отвън, желаният резултат често не е на лице.

Деница Панайотова е щастлива майка, на която не се е наложило да спазва строга диета заради дерматита.

Всеки случай е уникален и иска уникален подход!

Всеки може да си поръча продукт, който желае тук.


2 thoughts on “Деница Панайотова и нейното бебе”

  1. Много се радвам за вас ! Сигурна съм в качествата на тези продукти, защото имам примери около себе си. От кой вид алое пие детето и в какви дози дневно? Мисля си да взема боровинка за моето дете- на 1 годинка е с алергия към мляко, яйца и някои плодове. Благодаря Ви.

    1. Христо пие Алое вера гел-жълтата бутилка. Той има алергия и към горски плодове. Децата свикват с вкуса на алоето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *