Биорезонансна диагностика и терапия

Тъй като не съм лекар, споделеното в тази статия е с информативен характер и няма за цел да поставя диагноза и/или да препоръчва лечение. Преди да предприемете действия свързани с вашето здраве се консултирайте с лекар.

Какво е биорезонансна диагностика?

Биорезонансната диагностика на организма е съчетание  на древната медицина със съвременните технологии. Неинванзивен метод за диагностициране, без вземане на кръвни проби и е абсолютно безопасен за пациента. Не са необходими допълнителни тестове и ходене по многобройните кабинети на поликлиниките.

Всички живи организми имат свое собствено електрическо поле, т.е. те излъчват електромагнитни вълни. Паразитите, гъбите, вирусите, бактериите имат собствена чистота. Всеки вътрешен орган излъчва характерни само за него електромагнитни колебания. Устройство с помощта на софтуер улавя тези колебания, сравнява ги със съществуваща база данни и ги анализира. Наличието на резонанс между пусканите от апарата електромагнитни вълни и излъчваните от тялото, показва за определени нарушения или наличието на различни микроорганизми и патогени.

Биорезонансна терапия

Познавайки честотата на паразитите, вирусите, гъбите, бактериите, устройството ги облъчва с честотни колебания, които засягат собствените им ритми и потискат нормалната им метаболитна дейност. С други думи, терапевтичния апарат провежда лечение с електромагнитни трептения с честотата на микроорганизма, което води до резонанс със собствената им честота. Този резонанс увеличава трептенията на микроорганизмите до несъвместими за техния живот нива. Защитните функции на патогените отслабват и те умират.

Може ли биорезонанса да е полезен при атопичен дерматит и алергия?

Всъщност алергията и атопичният дерматит са симптоми, които казват, че нещо в тялото ни е извън баланс. Мазането на кожата с кремове не върши работа, защото не е намерена причината. След като се спрe мазането, влошеното състояние на кожата се връща отново.

При диагностиката с биорезонанс се търсят патогени в тялото. Често паразитите могат да бъдат причина за атопичен дерматит, уртикария и алергични симптоми.

Паразити плюс гъбичка могат да са причина за атопично заболяване

Понякога е възможно да има комбинация между паразити и гъбичка, която е вдишана заедно с полен. Самият полен не е причината, а гъбичката, най-често Аспергилис. И при натрупването на чужд белтък в тялото ни плюс тази гъбичка, тялото може да реагира бурно чрез алергична реакция от бърз тип.

При Христо по-голямата част от реакциите са от бавен тип, които се дължат на натрупване на токсини, отделени от паразитите.

Уртикария

Уртикарията също може да се дължи на паразити. От тях се отделят токсини, които се натрупват в тялото. Получава се сенсибилизиране към токсините и повишена чувствителност към чуждия белтък.

Лечение на паразитите с препарати

Има само един препарат за лечение на глисти, който е силно токсичен и натоварва много черния дроб. В последствие е възможно да се получи проблем като атопичен дерматит или уртикария.

От книгите на Антъни Уилям разбрах, че ако имаме проблем с черния дроб, то едно от последствията може да се окаже атопичен дерматит. Според д-р Светлана Пенкова, по-скоро при децата не би трябвало да има проблеми с черния дроб. Кожата се включва като още един орган, чрез който тялото ни се освобождава от токсините освен бъбреци и бял дроб. А отделянето на токсини през кожата, води до нейното разраняване.

Алергиите и диетите

Най-честата практика при търсенето на причини за атопичния дерматит е да проверим дали сме алергични към нещо. В някои случаи обаче се оказва, че детето според теста е алергично към 20 неща, които се изключват от менюто. Тази практика по-скоро е превантивна.

При доказване на алергия е най-ефикасно да се намери точния причинител и да се отстрани, често това е паразит. Д-р Пенкова има случай дори Борелия, която обикновено предизвиква лаймската болест. Тя разранява чревната стена. Оттам се всмукват белтъци, а не само аминокиселини. И чуждият белтък ни алергизира.

Както знаем млякото има големи молекули и най-често при тестване за алергии, то излиза като алерген. Някои лекари казват, че след три годишна възраст не е желателно да се консумира мляко, защото ензимът казаиназа, който разгражда белтъкът казеин, не се синтезира в нашите тела.

Ако червата ни са здрави и чисти, тогава не би трябвало да има проблем с неразградените белтъци до аминокиселини. Просто те ще се изхвърлят от тялото.

Но в днешния ни живот има много фактори, които оказват негативно влияние върху телата ни. Грижата за черния дроб е задължителна. Ако той е здрав, то и тялото ни е здраво. Търсенето на причините за излизане от баланс на тялото ни и отстраняването им води до здраве. Като физическите проблеми тръгват от ниво дух и душа. Нашите вибрации оказват влияние на патогените, с които се срещаме през живота си – развиват ли се в нас или не. Сергей Лазарев пише поредицата Диагностика на кармата, в която споделя как хората променяйки себе си, подобряват здравето си. Грижата за духа и тялото е по-добрият подход при възстановяване на здравето ни.

Източник

тук


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *