Политика за възстановяване и връщане

Преглед

Според нашата политика за възстановяване и връщане може да замените или върнете закупена стока в рамките на 30 дни от датата на продажба само ако дрехата не е пробвана. Ако са изминали 30 дни от покупката ви, не можем да ви предложим пълно възстановяване или замяна.

За да отговаряте на условията за връщане, вашият артикул трябва да е неизползван и в същото състояние, в което сте го получили. Тя също трябва да бъде в оригиналната опаковка.

Допълнителни неподлежащи на връщане артикули:

  • Подаръчни купони

За да завършим връщането Ви, изискваме разписка или доказателство за покупката.

Възстановяване

След като връщането Ви бъде получено и проверено, ще Ви изпратим имейл, за да Ви уведомим, че сме получили върнатия от Вас артикул. Също така ще Ви уведомим за одобрението или отхвърлянето на възстановяването на сумата.

Ако бъдете одобрени, възстановяването ще бъде обработено и сумата ще бъде преведена по посочена от Вас сметка.

Закъснели или липсващи възстановявания

Ако все още не сте получили възстановяване на сумата, първо проверете отново банковата си сметка.

Ако сте направили всичко това и все още не сте получили възстановяването си, моля, свържете се с нас на info@atopia-bg.com.

Артикули за продажба

Само артикули с редовни цени могат да бъдат възстановени. Артикулите в разпродажба не могат да бъдат възстановени.

Замяна

Заменяме артикули само ако са дефектни или повредени. Ако трябва да го замените за същия артикул, изпратете ни имейл на info@atopia-bg.com и изпратете артикула си на: Офис на Спиди в гр. София, ул. “Костенски водопад” 14, Натали Владимирова Кирчева, 0896744132.

Връщане на пратки

За да върнете продукта си, трябва да го изпратите на: Офис на Спиди в гр. София, ул. “Костенски водопад” 14, Натали Владимирова Кирчева, 0896744132.

Вие заплащате транспортните разходи за връщане на вашия артикул. Разходите за доставка не се възстановяват. Ако Ви възстановяваме заплатената сума за артикула, разходите за доствка ще са приспаднати.

Имате нужда от помощ?

Свържете се с нас на info@atopia-bg.com за въпроси, свързани с възстановяване и връщане.